EtnoArabic
Formatia
Slatina
AcasaDownload mp3Video RezervariSURPRIZEMuzica LIVEGalerie AUDIOGalerie FOTOAparitii TVVideo-LIVEEchipamenteEchipamente sonorizareInstrumenteLight ShowRecomandarea taTestimoniale VideoContact
baner site
Formatia Etno*Arabic

se caracterizeazăa printr-un stil modern, proaspătat şsi surprinzator, cu un repertoriu bine ales ce acoperăa toate genurile muzicale, eleganţta fiind cea care defineşste prestaţtia sşi tţinuta deosebitaă a grupului.
Le oferim clientilor nostri un show de neuitat, completand repertoriul nostru cu momente artistice de muzica si dans makedonesc .
   Incepand cu anul 2018 oferim pachete de servici DANS BRAZILIAN, ORIENTAL,FUM GREU, GHEATA CARBONICA in functie de cerintele dvs.

Video proiectie de fotografii la nunta

VIDEOPROIECTOR - oferit Bonus clientilor nostri
Cu siguranta ca si voi doriti ca in ziua nuntii voastre sa le faceti o multime de surprize invitatilor vostri si sa le oferiti un cadru ambiental placut, original in care sa petreaca alaturi de voi. Pe langa toate decoratiunile si aranjamentele pentru nunta, muzica, momente artistice si asa mai departe, puteti atinge acest tel si cu ajutorul unui alt element respectiv cu o videoproiectie de fotografii. Momentele in care alegeti proiectarea de fotografii la nunta, felul si scopul lor raman o decizie numai a voastra de luat iar noi dorim sa va indrumam pasii pentru a va usura munca in ceea ce priveste acest aspect.

In primul rand, care este scopul proiectiilor de fotografii la nunta? Scopul acestui efect vizual poate fi acela de a impartasi cu invitatii vostrii imaginile minunate realizate pana atunci la ceremoniile de nunta si in casele mirilor (pentru ca in mod sigur vor fi prezente si persoane care din motive divese nu pot participa decat la petrecerea de nunta) ori de ce nu, pentru a le arata cateva franturi din viata voastra pana in aceasta zi prin proiectia unor imagini din copilarie, de la intalnirile voastre, vacante si asa mai departe.

PROGRAM Muzica Latino , machedoneasca